Friluftstrim - på'n igjen!

Friluftstrimmen i regi av Trondheim Turistforening har startet opp igjen.

Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene kan tilpasses forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Gruppeledere gjennomfører oppvarming, og viser øvelser vi gjør sammen, og kommer med gode tips til hvordan du kan tilpasse treningen. Hvor tøff treningen blir, er opp til deg, og alle øvelsene kan tilpasses hvis man har smerter i kroppen.

Praktisk informasjon 

Ukedag og tidspunkt: Onsdager kl. 13:30-14:30 

Oppmøte: Ved fontenen i Ilaparken. Nærmeste holdeplass for buss og trikk er Ila. 

Dette er et drop-in tilbud, så du slipper å melde deg på trimmen. Har du spørsmål om trimmen kan du ringe oss på 73 92 42 00 eller sende en mail til silje.fossen@dnt.no. 

Ta på og ta med: Klær etter været som du kan bevege deg fritt i. Ha gjerne med litt ekstra klær i tilfelle det er kaldt. Ha på sko som sitter god på, gjerne joggesko. Når det blir kaldt kan det være fint med piggsko eller brodder på isen, og ta gjerne med litt ekstra tøy så du ikke fryser mens vi trener. Drikkeflaske med vann, og termos med noe varmt hvis du ønsker. 

Vi møtes hver onsdag 19.januar-6.april for hyggelig og sosial trim. Grunnet Corona er det ikke mulig å delta dersom man har forkjølelsessymptomer eller man er i karantene.  

Velkommen!

2024 © Løkkan frivilligsentral