En påskehilsen fra oss på sentralen

Riktig god påske til frivillige, samarbeidspartnere, beboere og ansatte på Hospitalet, språkkafévenner og alle andre.

Nå er vi inne i den stille uke, men i år har vi allerede hatt 3 veldig stille uker. Vi savner å være sammen i aktivitet på tur, i dans og på arrangementer, men nå gjør vi andre ting isteden. 

Vi treffer mange på tur i vårværet, de fleste er så flinke til å vise omtanke for andre, ringe, sende meldinger, gi naboen en hjemmebakt kake, hjelpe noen med lekser, gjøre innkjøp, hente medisin på apoteket, strikke en gave, ta en dans på stuegulvet, for første gang holde kontakt med familie og venner gjennom videosamtaler, smile til andre, berolige den som er engstelig og mye mer. 

Hjelpsomheten, oppfinnsomheten og engasjementet for å gjøre noe positivt er stort. Mange nye frivillige har meldt seg. Det er gledelig å kunne melde at svært mange av de eldre med dårlig helse, folk i karantene og andre få god hjelp til f eks innkjøp av familie, naboer, hjemmetjenesten og andre gode hjelpere. 

Ansatte på frivilligsentralene har fått mange nye oppgaver og har hatt mye å gjøre fra våre hjemmekontor, men nå senker påskefreden seg. Skulle det være noe spesielt kan vi kontaktes. Vi høres, snakkes og fortsetter i lag etter påske


2021 © Løkkan frivilligsentral