Åpning av Livsgnisthagen!

Tirsdag 8. mai kl.12.00 er det åpning av Livstgnisthagen på Trondhjems Hospital!

Tirsdag 8 mai kl.12.00 er det åpning av Livstgnisthagen på Trondhjems Hospital! Hagen er en helt unik hage med egen pub og butikk - spesielt tilrettelagt for våre mennesker med demens - gjort mulig etter gave fra Hanna Berit K. Rokseth.

Om Hanna Berit:

Hanna Berit hadde et unikt engasjement for mennesker med demens, og hun var i flere år lege ved Hospitalet. Som pensjonist ble hun frivillig ved Løkkan Frivilligsentral og gjorde i fem år en stille og dedikert innsats til glede for beboere og pårørende. Fra 2010-14 var hun en viktig og god styrerepresentant for de frivillige ved Løkkan frivilligsentral og en god og verdsatt støttespiller. 

Om Livsgnisthagen:

Livsgnishagen skal være et tilbud for mennesker med demens som kan stimulere og bidra til glede og mening. Det finnes mange steder som jobber med eldre og demens som kanskje har en liten kafé eller kanskje en sansehage. I Livsgnisthagen er det butikk, pub, sansehage og også et eget hønsehus. Butikk og pub har egne faste åpningstider. Hagen vil alltid være åpen for beboere og også besøkende.

Nå åpner altså Livsgnisthagen tirsdag 8. mai og det lir feiring med både besøk av ordføreren, taler og bløtkake.

2024 © Løkkan frivilligsentral