Onsdag 1 Desember
Kl. 13:30 - 14:30, Ilaparken Friluftstrim i Ilaparken
Tøy og bøy er best I lag.

Delta på friluftstrim i Ilaparken hver onsdag. Møt opp og bli med på trim!

Få selvtillitt til å gå turer på egenhånd i naturen gjennom hyggelig samvær og trim med turglade mennesker i Ilaparken i Trondheim! Ta med en venn, eller nabo eller kom alene. I ukene 39-48 vil det være friluftstrim også i Lademoen park, så du kan velge den som passer best for deg!

Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene kan tilpasses forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Gruppeledere gjennomfører oppvarming, og viser øvelser vi gjør sammen, og kommer med gode tips til hvordan du kan tilpasse treningen. Hvor tøff treningen blir, er opp til deg, og alle øvelsene kan tilpasses hvis man har smerter i kroppen. 

Praktisk informasjon 

Ukedag og tidspunkt: Onsdager kl. 13:30-14:30 

Oppmøte: Ved fontenen i Ilaparken. Påmelding på nett, eller tlf. 73 92 42 00. Nærmeste holdeplass for buss og trikk er Ila. 

Ta på og ta med: Klær etter været som du kan bevege deg fritt i. Ha gjerne med litt ekstra klær i tilfelle det er kaldt. Ha på sko som sitter god på, gjerne joggesko. Når det blir kaldt kan det være fint med piggsko eller brodder på isen, og ta gjerne med litt ekstra tøy så du ikke fryser mens vi trener. 

Vi møtes hver onsdag 15.september-15.desember for hyggelig og sosial trim. Grunnet Corona er det ikke mulig å delta dersom man har forkjølelsessymptomer eller man er i karantene.  

Velkommen! 


Vi har også behov for følgere til brukere ved Trondjems Hospital, så kontakt oss gjerne om du vil bidra med dette.

2021 © Løkkan frivilligsentral